Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

Aliexpress ajánlat : 3 termék 6 dollárért - rengeteg jó cucc közül válogathatunk

2023. március 30. - Rendelj külföldről Laci

Az Aliexpress egyik legnépszerűbb promóciója újult meg a napokban: a „3 termék 6 dollárért” ajánlat frissített listával és kategóriákkal várja az érdeklődőket. Az akció lényege, hogy az Aliexpress kínálatából válogathatunk magunknak három olcsó terméket, amiket együtt rendelve mindössze 6 dollárt kell érte fizetni. Az ajánlat eddig is nagyon népszerű volt, és nem csoda, hiszen olcsó árak mellett ki lehet próbálni olyan termékeket, amiket máskor sokkal drágábban lehetne csak beszerezni.

kepernyokep_2023-03-30_204621.gif

Az akcióhoz az okostelefonos alkalmazáson keresztül lehet hozzáférni, így érdemes mobiltelefonunkkal megnyitni a linket, vagy a QR kódot beolvasva eljutni az akciós oldalra. A választék rendkívül széleskörű: kábelek, töltők, fülesek, karórák és még sok más apróság közül válogathatunk. Az újítás, hogy már kategóriák szerint is lehet szűrni a termékeket, így könnyebb megtalálni az érdekes és hasznos dolgokat.

 

NE hagyd ki ezt a remek akciót!

 

Az akcióban résztvevő termékeket ingyen szállítják ki, tehát az ár mellett semmilyen plusz költséggel nem kell számolni. Az ajánlat azonban korlátozott ideig érvényes, így érdemes minél előbb élni vele, ha valamilyen olcsóbb apróságra vágyunk. Az Aliexpressen rendszeresen megjelennek hasonló akciók, így érdemes figyelni a weboldalt, ha szeretnénk jó áron vásárolni és új dolgokat kipróbálni.

 

Itt találod: 3 termék 6 dollárért

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr4518084962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása