Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

BlitzWolf BW-GH1 Profi Gaming fejhallgató - 5000Ft alatt, nem pénz érte!

2023. március 31. - Rendelj külföldről Laci

Ha komolyan veszed a játékot, akkor a BlitzWolf BW-GH1 Gaming fejhallgatóval maximális élményben lehet részed. Ez a fejhallgató egy olyan készülék, amelyet a haladó játékosok számára terveztek, akiknek szükségük van a pontos hangpozicionálásra és a kiváló minőségű hangzásra, hogy valóban beleszívódhassanak a játékba.

fej.gif

A BlitzWolf BW-GH1 Gaming fejhallgató rendkívül erőteljes hangzást biztosít az 50 mm-es meghajtójának köszönhetően. A fejlett basszusvibráció pedig olyan élményt nyújt, mintha valóban a játékban lennél. Az over-ear kialakítású fejhallgató tökéletes zajszigetelést biztosít, amely lehetővé teszi, hogy csak a játékra koncentrálj, és elnyomja az összes külső zajt.

fej2.gif

A rugalmas mikrofon kiváló minőségű hangot biztosít még a heves csaták közepén is, így kommunikálni tudsz a csapattársaiddal a HD minőségű hangnak köszönhetően. A mikrofon könnyen beállítható a megfelelő szögbe, így kényelmesen használható. A szemet gyönyörködtető RGB LED-fény pedig nem csak jól néz ki, hanem az élményhez is hozzátesz.

fej3.gif

Az ergonomikus kialakítású BlitzWolf BW-GH1 Gaming fejhallgató bőrbarát anyagból készült, így maximális kényelmet biztosít hosszabb viselés után is. A 410 g-os nettó tömegével pedig rendkívül könnyű és hordozható, így bárhova magaddal viheted.

fej4.gif

Az univerzálisan kompatibilis BW-GH1 fejhallgatót használhatod játékkonzolokkal, számítógépekkel, táblagépekkel és más eszközökkel is. A Banggoodról rendelve pedig most kedvező áron juthatsz hozzá a BG77bfbd kuponkód használatával. A fejhallgató csak 3100 forintba kerül, és a szállítási költséggel együtt sem több, mint 4200 forint. 

 

BlitzWolf BW-GH1 Profi Gaming fejhallgató - 5000Ft alatt, nem pénz érte!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr4718085414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása