Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

Okos Hőmérő az AliExpressről: Ne hagyd ki, most csak 3500Ft!

2023. szeptember 02. - Rendelj külföldről Laci

Ez a okos hőmérő kompakt méretével és árával lenyűgözi az okos otthon rajongóit. Wi-Fi és Tuya támogatással rendelkezik, így kommunikálhat más okos eszközökkel otthonodban.

s87fae1872b14483388f42997c7ef91c8q.jpg

 

Hasznos kiegészítő a háznál

  • Ez az eszköz gyakorlatilag csak egy nagy LCD kijelzőből áll, amin megjelenik az aktuális idő és dátum, a szoba hőmérséklete és páratartalma, valamint az elemállapot és a Wi-Fi kapcsolat állapota.
  • A gyártó szerint a mérések pontossága ± 1℃. A hőmérsékletmérési tartomány -9,9 ℃-től egészen 60 ℃-ig terjed, a páratartalom mérési tartománya pedig 0% RH-tól 99% RH-ig .

Hangvezérlés és mobilalkalmazás

  • A Tuya Wi-Fi hőmérőhöz egy mobilalkalmazás is tartozik (Tuya Smart vagy Smart Life), és támogatja a hangvezérlést is (Google Assistant / Amazon Alexa). A készülék 2,4 GHz-es Wi-Fi sávot használ.
  • Az áramellátást 3 darab AAA elem biztosítja, amelyeket azonban nem tartalmaz a csomag. Az eszköz méretei pedig 56,2 x 56,2 x 23,3 mm, így akár az éjjeli szekrényen is kiválóan mutat.

 

Kiváló ajánlat!

  • Most mindössze 3500 forintért rendelheted meg AliExpressen! Ne hagyd ki ezt a fantasztikus ajánlatot! Kattints és szerezz be egyet még ma!

 

Okos Hőmérő az AliExpressről

 

 

Rengeteg Aliexpress cikk van még a blogunkon!voros-nyil.gif

Megnézem a többi kütyüt és terméket

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr1518206125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása