Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

Az új BlitzWolf BW-GTS3 okosóra: 75 napos üzemidő, extrém megjelenés

2023. november 17. - Rendelj külföldről Laci
Számos okosóra van a piacon, de a BlitzWolf most egy teljesen másfajta, kalandosabb készülékkel állt elő. Az új BlitzWolf BW-GTS3 nemcsak megjelenésében tér el a klasszikus okosóráktól, de a legnagyobb vonzereje a hihetetlen üzemideje. A legtöbb okosóra gyakran töltésre szorul, de ez az óra ritka kivétel, 75 napos üzemidővel, ami szinte hihetetlennek tűnik.
9264b0d7-cabf-4e16-a45b-cae9c94e2919_jpg.jpg

BlitzWolf BW-GTS3: Egyedi megjelenés és tartósság:

  • A készülék nemcsak funkcionálisan, de megjelenésében is eltér a hagyományos okosóráktól, markáns külseje és masszív fém tokja kiemelkedővé teszi.

Kiemelkedő üzemidő:

  • A legnagyobb érdekessége az órának az elképesztő, akár 75 napos üzemidő. Ez az asztalokhoz képest hihetetlenül hosszú időszakot jelent.

Vízállóság és ellenállóság:

  • A BlitzWolf BW-GTS3 megfelel a MIL-STD-810 és IP69 szabványoknak, ami azt jelenti, hogy vízálló és strapabíró, ideális az aktív életmódot élők számára.

Kijelző és monitorozási lehetőségek:

  • A készülék 1,96 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amely többek között pulzus- és alvásmonitorozást is kínál, valamint értesítéseket is továbbít.

Teljesítmény és kapacitás:

  • Bár nincs GPS, Bluetooth segítségével lehet telefonálni, és a 680 mAh kapacitású akkumulátor lehetővé teszi akár 15 napos üzemidőt átlagos használat mellett.

Ár-érték arány:

  • A készülék sokkal ellenállóbb, mint a tipikus okosórák, és hatalmas akkumulátorával elnyerte azok tetszését, akik kerestek egy hosszú üzemidejű okosórát megfizethető áron.

Kuponnal most kedvezőb áron elérhető:

  • Az aktuális kupon révén a BlitzWolf BW-GTS3 most csupán 13 136 forintért vihető haza, így az üzemidő, az ellenállóság és az ár egyaránt vonzó ajánlattá teszi.

 

Az új BlitzWolf BW-GTS3 okosóra: 75 napos üzemidő, extrém megjelenés

🔖Kupon: BGDBI100

 

Más terméket néztél ki? És szeretnél lefaragni az árából?

Akkor irány a Facebook csoportunk, írj egy bejegyzést!

Szinte mindenhez tudunk szerezni!

Minden ami Aliexpress és Banggood csoport

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr8318260563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása