Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

Fantasztikus akcióban a Toocki 3 portos, 67 wattos töltője

2023. március 12. - Rendelj külföldről Laci

Az Aliexpressen most fantasztikus akcióban kapható a Toocki 67 wattos töltője, amelynek segítségével akár három eszközt is egyszerre tudunk tölteni. Az eszközben két USB Type-C és egy USB-A port található, amelyek mindegyike nagy teljesítményű és PD képes, így a legtöbb telefon és notebook is maximális sebességgel tölthető vele.

kepernyokep_2023-03-12_200124.gif

A Toocki töltőjének kiváló minőségéről és hatékonyságáról több mint 900 pozitív értékelés tanúskodik, így biztosak lehetünk abban, hogy megbízható eszközről van szó. A töltő fekete és fehér színekben is elérhető, és az Aliexpressen most akciós áron kapható, ráadásul a szállításért sem kell külön fizetnünk.

kepernyokep_2023-03-12_200211.gif

Ha szeretnénk egy nagy teljesítményű, megbízható és sokoldalú töltőt vásárolni, akkor mindenképpen érdemes elgondolkodni a Toocki 67 wattos töltőjének megvásárlásán. Ne hagyjuk ki ezt a fantasztikus ajánlatot, és szerezzük be most az Aliexpressen!

 

Toocki 3 portos 67 wattos töltője

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr7018070290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása