Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

[Balck Friday] Zeblaze GTS 3 Pro Okosóra: 8000Ft alatt

2023. november 24. - Rendelj külföldről Laci

A Zeblaze GTS 3 Pro egy ötvözete a stílusnak és a funkcionalitásnak, egy okosóra, amely nemcsak divatos, de számos egészségügyi és fitnesz funkciót kínál a mindennapi életben.

kepernyokep_2023-11-24_100335.png

A 1,97 hüvelykes, nagy felbontású AMOLED kijelzője éles és tiszta képet biztosít, amelyen könnyedén navigálhatunk az adatok között. Ez a kijelző lehetővé teszi, hogy az óra funkciói és adatai könnyen olvashatók legyenek, még rosszabb fényviszonyok között is.

Az egészségügyi szenzorok teljes skálája - beleértve a pulzusmérőt, a véroxigénszint- és vérnyomásmérőt, valamint a légzésszámlálót - mind a felhasználó egészségének figyelését szolgálják. Ezek az adatok fontosak lehetnek az aktív életmódú személyek számára, akik szeretnék nyomon követni egészségüket és fejlődésüket.

kepernyokep_2023-11-24_104923.png

A Zeblaze GTS 3 Pro több mint 100 sportmódot támogat, így függetlenül attól, hogy fut, biciklizik, vagy éppen tornázik valaki, az óra képes rögzíteni az adott tevékenységet és annak hatását az egészségére. A FitCloudPro alkalmazás segítségével ezek az adatok könnyen szinkronizálhatók más eszközökkel, így mindig elérhetők és ellenőrizhetők.

kepernyokep_2023-11-24_101543.png

Az IP68 vízállóság lehetővé teszi, hogy az óra ellenálljon az esőnek és a fröccsenő víznek, azonban érdemes megjegyezni, hogy úszáshoz vagy zuhanyzás közben nem ajánlott viselni. Ennek ellenére a mindennapi használat során a víz nem jelent problémát az eszköz számára.

kepernyokep_2023-11-24_100637.png

A Zeblaze GTS 3 Pro a Banggood kínai raktárából érkezik, és a BGDBI098A kuponkód felhasználásával most kedvező áron, mindössze ~7500forintért vásárolható meg a Balck Friday keretein belül.

 

 

[Balck Friday] Zeblaze GTS 3 Pro Okosóra: 8000Ft alatt

 

 

Ha az Aliexpresst jobban szereted, ott is meg tudod rendelni. Igaz picivel drágábban.

 

[Balck Friday] Zeblaze GTS 3 Pro Okosóra az Aliexpressről

 

 

Más terméket néztél ki? És szeretnél lefaragni az árából?

Akkor irány a Facebook csoportunk, és írj egy bejegyzést!

Szinte mindenhez tudunk kupont!

Minden ami Aliexpress és Banggood csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr3018266189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása