Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

Essager autós telefontartó 1000 forint alatt

2023. március 15. - Rendelj külföldről Laci

Az autóban való telefonálás, navigálás vagy zenehallgatás nélkülözhetetlen része lehet az utazásnak, de az is igaz, hogy a telefonok nem mindig a legkönnyebb kiegészítők az autóban. Az Essager telefontartója azonban segít megoldani ezt a problémát, és egy nagyon praktikus és egyszerű megoldást kínál.

kepernyokep_2023-03-15_184643.gif

Ez a telefontartó az autó szellőzőrácsára rögzíthető egy gumírozott csipesszel, így biztonságosan tartja a telefonodat az út során. A tartó rendkívül egyszerűen használható: csak illeszd be a telefonodat a támasztók közé, majd hagyd, hogy a saját súlya lenyomja a tartó alját, amely megfogja a telefont az oldalsó pofák segítségével. A tartó gömbcsuklóval is rendelkezik, így könnyen beállítható az optimális szögbe, és akár 360 fokos forgatást is lehetővé tesz.

kepernyokep_2023-03-15_184932.gif

A telefontartó tökéletesen illeszkedik 4,7 és 6,7 hüvelykes telefonokhoz, így bármilyen méretű telefonod is van, biztonságosan tarthatod az autódban. És ami még jobb, az alja teljesen szabad, így a telefont egyszerűen töltheted a tartóban is, amikor az autóban vagy.

kepernyokep_2023-03-15_184830.gif

Az Essager termékek híresek a minőségükről, és ez a telefontartó sem kivétel. Rendkívül tartós anyagokból készült, amelyek biztosítják a stabil és biztonságos tartást az autóban. Ráadásul az ára is rendkívül barátságos most 1000Ft alatt lehet megrendelni az Aliexpressről!

 

Essager autós telótartó

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr6218072682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása