Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

Okos otthon, okos termosztát: Váltsd most Avatto-ra és takaríts meg pénzt és energiát!

2023. március 17. - Rendelj külföldről Laci

Szeretnéd, ha otthonod mindig kellemes hőmérsékletű lenne, de még mindig a régi, kezdetleges termosztátodat használod? Ideje váltani! Az okos termosztátok segítségével könnyedén és hatékonyan szabályozhatod otthonod hőmérsékletét, bárhonnan és bármikor. Az AliExpressen 15 napos szállítással elérhető a népszerű Avatto okos termosztát, ami a Tuya és Smart Life okosotthon rendszerbe integrálható.

sbc022e6481fe4859a376bda9a5ff661ch.jpg

Az Avatto okos termosztát egyszerűen beköthető otthonodba, és könnyedén kezelhető az okostelefonodról. Az app segítségével távolról is állíthatod a hőmérsékletet, és követheted a hőmérsékleti statisztikákat. Az termosztát LCD kijelzője mutatja a kütyü státuszát, az időt, a beállított és a jelenlegi hőfokot. Három érintőgomb segítségével manuálisan is beállíthatod a kívánt hőmérsékletet.

sf7f9e61cccc54b5b82d4a4ade9c7c8b1d.jpg

Az Avatto termosztát nagy előnye hogy nem nagyobb, mint egy hagyományos villanykapcsoló. Egyediségének köszönhetően otthonod különleges dísze is lehet.

sd8288c1863e340908d6dbd80b546c11e2.jpg

Az Avatto okos termosztát valóban sokféle fűtési rendszerhez használható verziót gyárt, így akár padlófűtés, elektromos fűtés vagy gázkazán esetén is megfelelő lehet. Az ára 17 000 forint körül van, és ingyenes szállítással rendelhető.

 

Okos otthon, okos termosztát: Váltsd most Avatto-ra

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr5118074340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása