Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

Az IMILAB A1 - 2K-s biztonsági kamera EU raktárból – egy kiemelkedő beltéri kamera

2023. március 26. - Rendelj külföldről Laci

Az otthonunk biztonsága mindannyiunk számára fontos, és manapság egyre inkább keresik azokat a megoldásokat, amelyek segítenek figyelemmel kísérni az otthonunkban zajló eseményeket. Az IMILAB A1 biztonsági kamera a gyártó legújabb, kiváló minőségű beltéri kamerája, amely ideális megoldást kínál otthonod védelmére. Az IMILAB A1 2K felbontású, így még a legapróbb részleteket is megörökíti. Az ára pedig meglepően alacsony, ha figyelembe vesszük a kamera teljesítményét

kepernyokep_2023-03-26_193145.gif

A kamera IP66-os kialakításának köszönhetően, víz és porálló, így akár a teraszon is használható. A 2K-s felbontásnak köszönhetően a kamera élesebb és részletesebb képeket készít, így minden apró részletet látunk.

kepernyokep_2023-03-26_193236.gif

Az IMILAB A1 vezeték nélküli kommunikációval rendelkezik IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz-es a Wi-Fi-vel, így könnyedén csatlakoztathatod a telefonodhoz vagy tabletedhez, hogy bármikor és bárhonnan megtekinthesd az otthonodról készített felvételeket. A kamera microSD memóriakártyákkal kompatibilis, akár 64 GB memóriakártyával is telepíthető, így akár több napnyi felvételt is tárolhat.

kepernyokep_2023-03-26_194605.gif

Az IMILAB kamera mozgásérzékelő funkcióval rendelkezik, amely akkor lép működésbe, ha emberi testet észlel. Ez azt jelenti, hogy ha valaki belép otthonodba, a kamera azonnal észleli a mozgást, és azonnal elkezdi rögzíteni a videót. A kamera kétirányú hangrendszerrel és mozgásérzékeléssel ellátott AI követéssel van felszerelve.3.jpg

A kamerát az Aliexpressen vásárolhatod meg, ráadásul EU raktárból, ingyenes szállítással. Az ára alig több, mint 12 000 forint, ami a piacon rendkívül kedvező árnak számít egy ilyen minőségi biztonsági kamera esetében.

 

Az IMILAB A1 - 2K-s biztonsági kamera EU raktárból

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr9418081126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása