Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

GUUDGO WIFI-s Biztonsági Kamera - Most 10 000Ft alatt, Cseh raktárból

2023. április 15. - Rendelj külföldről Laci

Ha biztonságban szeretnéd tudni otthonodat vagy irodádat, akkor a GUUDGO IP Biztonsági Kamera a tökéletes választás számodra. Ez az újgenerációs kamera számos fantasztikus funkcióval rendelkezik, amelyek garantálják az extra képminőséget és a kiváló biztonságot.

kepernyokep_2023-04-15_105129.gif

Az egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága ennek a kamerának az 5-szörös zoom, amellyel elfogadható képminőséget érhetsz el. Legyen szó távoli tárgyakról vagy személyekről, ez a kamera képes részletes képeket rögzíteni, hogy semmi ne maradjon észrevétlen. A beépített infravörös és fehér fényű éjszakai világítás lehetővé teszi, hogy akár 50 méterre is tökéletesen lásson éjszaka.

kepernyokep_2023-04-15_105333.gif

A GUUDGO kamera egyszerűen csatlakoztatható okostelefonodhoz vagy táblagépedhez 2,4 GHz-es Wifi-n keresztül, és könnyedén használhatod a V380 Pro alkalmazással, amely stabil kapcsolatot biztosít a kamera és okostelefonod vagy táblagéped között. Így bármikor és bárhonnan hozzáférhetsz a kamera élő képéhez és felvételeihez. 

kepernyokep_2023-04-15_105442.gif

A kamera 3,6 mm-es lencsével rendelkezik, és 2,0 MP felbontású videófelvételnek köszönhetően kristálytiszta képet élvezhetsz minden rögzített pillanatról. Ez az IP kamera kiválóan alkalmas kültéri használatra is, mivel IP66-os vízálló és időjárásálló kialakítással rendelkezik. Így biztos lehetsz abban, hogy az időjárási viszontagságok sem befolyásolják a kamera teljesítményét.

s-l1600.jpg

Ne hagyj ki ezt a szuper ajánlatot! Szerezd be most a GUUDGO biztonsági kamerát nagyon jó áron a Banggoodról. A kuponunk BGca2a58 felhasználásával 9 256Ft-ért tudod megrendelni Cseh raktárból.

 

GUUDGO WIFI-s Biztonsági Kamera -

Most 10 000Ft alatt

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr4418102932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása