Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

A BlitzWolf® BW-WA5 Bluetooth hangszóró - Vonzó ajánlat egy erőteljes, hordozható zenei élményért!

2023. április 09. - Rendelj külföldről Laci

Ha szereted a tökéletes hangzást és az erőteljes basszust, akkor a BlitzWolf® BW-WA5 Bluetooth hangszóróval garantáltan elégedett leszel. Ez a kiváló minőségű hangszóró lenyűgöző 100W-os kimeneti teljesítménnyel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a zenét egy koncert hangulatában élvezhesd otthonodban vagy kint a szabadban.

6.jpg

Az EQ gomb segítségével három különböző hangzás között választhatsz: Standard, 3D Mode és Heavy Bass. Így könnyedén testre szabhatod a hangzást az ízlésednek megfelelően, és élvezheted a zenét pontosan úgy, ahogy szeretnéd.

blitzwolf-bw-wa5.jpg

Az igazi vezeték nélküli sztereó (TWS) funkcióval két BlitzWolf® BW-WA5 hangszórót is összekapcsolhatsz vezeték nélkül, így egy valódi sztereó hangzásban részesülhetsz. A két hangszóró szinkronizálva szólal meg, így még intenzívebb és térhatású hangzást biztosít.

blitzwolf-bw-wa5-100w-bluetooth-speaker-w04.jpg

A beépített 5000mAh-es akkumulátor nagy kapacitással rendelkezik, így nem csak zenehallgatásra használhatod, hanem hordozható töltőként is, hogy bármikor feltölthesd készülékeidet.

vd.gif

A BlitzWolf® BW-WA5 hangszóró IPX6-os vízállósági besorolással rendelkezik, így nem kell aggódnod az időjárási viszontagságok miatt. Használd bátran a strandon, medencék mellett vagy más vízparti helyeken.

blitzwolf-bw-wa5-foto4_1.jpg

A leválasztható vállpánt kényelmes és könnyű hordozást tesz lehetővé, így akár a válladon, akár a kezedben tartva könnyen magaddal viheted a hangszórót. 5.jpg

Ne hagyj ki ezt az izgalmas ajánlatot! Szerezd be most a BlitzWolf® BW-WA5 Bluetooth hangszórót nagyon jó áron a Banggoodról. A kuponunk BG601035 felhasználásával 16 314Ft-ért tudod megrendelni EU raktárból.

 

A BlitzWolf® BW-WA5 Bluetooth hangszóró a Banggoodról

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr9518098592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása