Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

BLITZWOLF® BW-WA4 Bluetooth Hangszóró - Most 13 129Ft-ért tudod megrendelni Cseh raktárból

2023. április 18. - Rendelj külföldről Laci

Szeretnél egy erőteljes, kiváló hangminőséggel rendelkező Bluetooth-os hangszórót, amely bármilyen szabadtéri tevékenységhez tökéletesen használható? Akkor a BLITZWOLF® BW-WA4 vezeték nélküli hangszóró a tökéletes választás számodra!

blitzwolf-bw-wa4-bluetooth-os-hangszoro-w01.jpg

Az erőteljes 30W-os kimeneti teljesítmény és dupla hangszórói biztosítják a mély basszust és részletgazdag hangzást. Az akkumulátor kapacitása 3600mAh, ami akár 20 órányi zenehallgatást biztosít 70%-os hangerőnél, és mindössze 3 óra alatt újra tölthető. 

blitzwolf-bw-wa4-bluetooth-os-hangszoro-w02.jpg

A Bluetooth 5.0 technológia biztosítja a stabil és gyors csatlakozást bármilyen Bluetooth támogatott eszközzel, legyen az Android, IOS, vagy Microsoft. A hangszóró emellett rendelkezik egy 3,5mm-es AUX csatlakozóval és támogatja a TF kártyás lejátszást is.

blitzwolf-bw-wa4-bluetooth-os-hangszoro-w08.jpgAz IPX6-os minősítésnek köszönhetően vízálló, így nem kell aggódnod az esetleges beázások miatt. Továbbá, a kompakt és hordozható kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén magaddal vigyed bárhová, például a hátizsákodban a kempingezéshez vagy akár a vízpartra.
blitzwolf-bw-wa4-bluetooth-os-hangszoro-w05.jpg

Szerezd be most a BLITZWOLF® BW-WA4 Bluetooth Hangszórót nagyon jó áron a Banggoodról. A kuponunk BG339a29 felhasználásával 13 129Ft-ért tudod megrendelni Cseh raktárból. 

 

BLITZWOLF® BW-WA4 Bluetooth Hangszóró 13 129Ft Cseh raktárból

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr7418105554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása