Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

Proscenic T21 Forrólevegős Fritőz - Egészséges, Gyors és Okostelefonról Is Irányítható

2023. április 14. - Rendelj külföldről Laci

A forrólevegős fritőzök, más néven air fryerek, ma már szinte elengedhetetlenek a modern konyhákban. Ezek a kis gépek számtalan előnnyel rendelkeznek, amiért egyre népszerűbbek. Ha pedig egy kiváló minőségű, nagy teljesítményű és okostelefonos appal vezérelhető forrólevegős fritőzt keresel, akkor a Proscenic T21 lehet az ideális választás számodra.

kepernyokep_2023-04-14_194922.gif

A Proscenic T21 rendkívül sokoldalú és hatékony eszköz a konyhában. Nemcsak hogy majdnem teljesen kiváltja a hagyományos sütőt, de az ételek is finomabbak lesznek benne. Az air fryer technológia lehetővé teszi, hogy kevés olajjal vagy akár zsiradék nélkül készítsük el az ételeket, így egészségesebb és könnyebb ételeket készíthetünk vele. Emellett rendkívül gyorsan felmelegszik és energiatakarékos, így időt és energiát spórolhatunk vele.

kepernyokep_2023-04-14_195153.gif

A T21 különlegessége az okostelefonos vezérlés lehetősége. Az ingyenes ProscenicHome alkalmazás segítségével távolról is vezérelhetjük a fritőzt, így akár az előre bekészített ételeinket is pontosan a hazaérkezésünk pillanatára időzíthetjük a sütés végét. Ez különösen kényelmes, ha a hosszú munkanap után szeretnénk gyorsan és egyszerűen elkészíteni a vacsoránkat.

kepernyokep_2023-04-14_195553.gif

A  T21 fritőz további előnye a nagy kapacitású kosár. A 5,5 literes kosár elegendő helyet biztosít ahhoz, hogy egyszerre több adag ételt készíthessünk el benne. A folyamatosan keringtetett forró levegőnek köszönhetően az ételek egyenletesen sülnek át, így garantáltan finom és ropogós eredményt kapunk.

kepernyokep_2023-04-14_195027.gif

Ráadásul most akciósan, mindössze 32 000 forintért rendelhető a Banggoodról a BG270217 kuponkóddal, csehországi raktárból!

 

Proscenic T21 Forrólevegős Fritőz

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr2518102658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása