Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

Két darab kiváló áron: A BlitzWolf BW-P9 Powerbank 5000Ft/db a Banggoodon

2023. szeptember 08. - Rendelj külföldről Laci

Ha az utazások, hosszú napok a szabadban vagy csak a mindennapi teendők miatt mindig szükséged van egy tartalék energiára, akkor a BlitzWolf BW-P9 Powerbank az ideális választás számodra. 

Kiváló kapacitás és gyorstöltés

  • A BlitzWolf BW-P9 rendelkezik egy nagy teljesítményű 10000 mAh kapacitással, amely elegendő ahhoz, hogy többször is feltölthesd a különböző eszközeidet anélkül, hogy aggódnod kellene az energiakiürülés miatt. Azonban ennél is fontosabb, hogy támogatja a legújabb PD 3.0 és QC 3.0 gyorstöltési protokollokat, így eszközeid sokkal gyorsabban tölthetők fel, mint a hagyományos powerbankokkal.

59253473-81cb-4807-b785-4b72512cd4a5_jpg.jpg

Két bemeneti és két kimeneti port

  • Az egyik nagy előnye ennek a powerbanknek az, hogy két bemeneti és két kimeneti porttal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy egyszerre több eszközt is tölthetsz, vagy akár barátaiddal és családoddal is megoszthatod az energiát. Nem kell többé várnod, hogy az egyik eszköz feltöltődjön, mielőtt a másikat csatlakoztatnád.

Gyors töltés és biztonság

  • Az BW-P9 Powerbank nemcsak a gyorstöltést támogatja, hanem gyorsan maga is feltölthető. Mindössze 4 óra alatt teljesen feltöltheted, így mindig készen állsz az útra vagy a hosszú napokra. Emellett a powerbank többrétegű védelemmel van ellátva, beleértve a túltöltési, túlárami és rövidzárlati védelmet is, így biztonságosan használhatod eszközeidet töltés közben.

Két darab, kiváló áron

  • Az BW-P9 Powerbank nemcsak kiváló teljesítményt nyújt, de kiváló áron is beszerezhető. A csomagban két darab található, és a BGd378c3 kuponkóddal mindössze 10 000 forintért vásárolhatod meg mindkettőt a Banggoodon, vagyis darabját 5000 forintért. 

 

A BlitzWolf BW-P9 Powerbank 5000Ft/darab áron

 

 

Más terméket néztél ki? És szeretnél lefaragni az árából?

Akkor irány a Facebook csoportunk, és írj egy bejegyzést!

Szinte mindenhez tudunk kupont!

Minden ami Aliexpress és Banggood csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr4618210167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása