Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

BlitzWolf BW-HP6 fejhallgató: Kiváló hangzás és zajszűrés

2023. november 17. - Rendelj külföldről Laci

A BlitzWolf BW-HP6 vezeték nélküli fejhallgató új szintre emeli a zenehallgatás élményét azáltal, hogy kiválóan kizárja a külső zajokat. Ezzel lehetővé téve, hogy teljes mértékben a kedvenc zenéidre vagy podcastjeidre koncentrálhass.

e9e33b84-641d-4574-aaaf-5342298ea6e3_jpg.jpg

Funkcionális Zajszűrés 

  • Az ANC funkciója mellett a Bluetooth 5.2 technológia is kiemelkedő előnyt kínál. Stabil és gyors vezeték nélküli kapcsolatot biztosít, így a zenelejátszás megszakítás nélkül és folyamatosan élvezhető.

Kiváló Hangminőség

  • Az AAC HD audio dekódolás rendszer magasabb minőségű audio átvitelt biztosít, kiváló hangminőséget adva vissza. A 40mm-es dinamikus meghajtók pedig lenyűgöző basszust és kivételes hangtisztaságot garantálnak, így minden hangrészlet tökéletesen érvényesül.

Tartósság

  • A hosszú zenelejátszási idő a BW-HP6 egyik fő vonzereje. Akkumulátora akár 70 órás zenehallgatást tesz lehetővé, ezért hosszú ideig nem kell aggódnod az energiaellátás miatt.

Kényelem

  • A játékmód aktiválása egyetlen kattintással csökkenti a Bluetooth késleltetést, és exkluzív hanghatásokat biztosít. Az összecsukható, könnyű és kényelmes kialakítás pedig hozzájárul az ideális hallgatási élményhez.

Használd a vásárláshoz az egyedi kuponkódot (BGAudio9), amellyel az ár 10 784 forintra csökkenthető, vedd meg most a Banggoodon!

 

 

A BlitzWolf BW-HP6 fejhallgató: Kiváló hangzás és zajszűrés

 

 

Más terméket néztél ki? És szeretnél lefaragni az árából?

Akkor irány a Facebook csoportunk, és írj egy bejegyzést!

Szinte mindenhez tudunk kupont!

Minden ami Aliexpress és Banggood csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr7218260603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása