Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

SAMEBIKE MY275-FT: Az intelligens elektromos kerékpár

2023. szeptember 14. - Rendelj külföldről Laci

Az elektromos kerékpárok forradalma egyre több ember számára válik elérhetővé, és a SAMEBIKE MY275-FT nemrégiben egy kellemes meglepetést okozott azoknak, akik keresik az okos és hatékony közlekedési megoldásokat. Ebben a cikkben bemutatjuk ezt az intelligens elektromos kerékpárt, és megvizsgáljuk, mi teszi különlegessé.

0f877ddb-311a-4b78-99df-d415358e927d_jpg.jpg

Teljesítmény és hatótávolság

  • A SAMEBIKE MY275-FT egy erős és megbízható elektromos kerékpár, amely 500W-os motorral és 10,4Ah kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy könnyedén közlekedj akár hosszabb távokon is. A gyári adatok szerint a kerékpár 40-80 km hatótávolságot kínál, amely a használati módoktól és a terheléstől függően változhat.

Robusztus konstrukció

  • A SAMEBIKE MY275-FT kiváló teherbírással rendelkezik, akár 100-150 kg-ot is elbír. Ez azt jelenti, hogy nem csak egyéni utazók, hanem csomagokkal vagy bevásárlással is kényelmesen használható. A 27,5 hüvelykes kerekek segítenek a sima és stabil közlekedésben, míg a tárcsafékek nagyobb biztonságot és precíziót nyújtanak a fékezés során.

Okos funkciók

  • Az okos technológia a SAMEBIKE MY275-FT részeként is jelen van. A színes LCD kijelző nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöz a kerékpárnak, hanem lehetővé teszi a sebesség, az akkumulátor töltöttségi szintjének és más fontos információk könnyű nyomon követését is. Ez a funkció segít optimalizálni az utazást és növelni a biztonságot.

Kiemelkedő ajánlat

  • Az egyik legjobb hír a SAMEBIKE MY275-FT kapcsán az ára. Banggoodon a BGBMSM01 kuponkód segítségével cseh raktárból mindössze ~280 800 forintért lehet beszerezni ezt a remek elektromos kerékpárt. Ez közel 70 000 forinttal olcsóbb, mint az eredeti ára.

 

 

SAMEBIKE MY275-FT: Az intelligens elektromos kerékpár

 

 

Más terméket néztél ki? És szeretnél lefaragni az árából?

Akkor irány a Facebook csoportunk, írj egy bejegyzést!

Szinte mindenhez tudunk szerezni!

Minden ami Aliexpress és Banggood csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr7018214147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bramac 2024.04.06. 17:08:20

Esetleg aktîv kupon elérhető még a kerékpár vásarlasahoz?
Köszönöm!
süti beállítások módosítása