Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

BLITZWILL® BW-PLT1 Okos Csillagprojektor: Egyedi karácsonyi hangulat

2023. november 24. - Rendelj külföldről Laci

Öltse magára a csillagok varázslatos világát otthonában a BLITZWILL® BW-PLT1 csillagprojektorral, ami egy lenyűgöző eszköz az éjszakai égbolt és színes ködhatások megjelenítésére. Ez a modern technológia nemcsak szórakozást és nyugalmat nyújt, hanem magával ragadó atmoszférát teremt otthonában vagy bármilyen eseményen.

381b177b-95f0-44c0-8add-6ff58112178d_jpg.jpg

A legújabb zenei ritmus funkció segítségével a fények harmonikusan változnak a zene ütemére, így kiemelve a zenét és hangulatot teremtve minden alkalomhoz. Legyen szó egy esti pihenésről vagy egy buliról a barátokkal, ez a projektor képes lenyűgözni és lenyűgözővé varázsolni az atmoszférát.

Ez az eszköz 16 előre beállított jelenetmódot kínál, amelyek különféle fényhatásokat és színeket kínálnak az Ön igényeinek és hangulatának megfelelően. Emellett az intelligens alkalmazáson keresztül könnyedén szabályozhatók a fények színei, fényereje és forgási sebessége, így teljes mértékben testre szabhatók az Ön egyedi igényeihez.

Az innovatív projektornak hangvezérlési funkciója is van, ami lehetővé teszi az egyszerű és kényelmes kezelést. Kompatibilis az Amazon Echo és a Google Home rendszerekkel, így könnyedén integrálható a modern okosotthonokba is.

Fontos megjegyezni, hogy a projektor cseh raktárból érkezik, és a BG9d78b5 kuponkód felhasználásával kedvező áron, mindössze ~11 000 forintért vásárolható meg a Banggoodon.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy otthonában lenyűgöző és varázslatos csillagokat varázsoljon elő ezzel az egyedülálló Csillagprojektorral.

 

 

BLITZWILL® BW-PLT1 Okos Csillagprojektor: Egyedi karácsonyi hangulat

 

 

Más terméket néztél ki? És szeretnél lefaragni az árából?

Akkor irány a Facebook csoportunk, és írj egy bejegyzést!

Szinte mindenhez tudunk kupont!

Minden ami Aliexpress és Banggood csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr9618266123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása