Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

Ultenic TS1 2 az 1-ben robotporszívó: 2 fejes felmosással és önürítős dokkolóval

2024. január 19. - Rendelj külföldről Laci

Az Ultenic TS1 egy forradalmian új 2 az 1-ben takarító és felmosó robotporszívó, amely a legkorszerűbb technológiákat ötvözi az otthoni tisztaságért. LiDAR lézeres szkennelésével és DTOF navigációjával ez a készülék tökéletessen érzékeli környezetét.

bab498a2-eb6e-42cb-bb6e-74f78b22add6_jpg.jpg

Főbb Jellemzők:

  • 3000 PA szívóerő:  Az Ultenic TS1 kimagasló szívóerővel rendelkezik, hogy hatékonyan távolítsa el a szennyeződéseket.

  • Állítható takarítási módok: Az eszköz különböző takarítási módokkal rendelkezik, így alkalmazkodik az adott feladathoz és környezethez.

  • Intelligens alkalmazásvezérlés: Az okos alkalmazás segítségével könnyedén irányíthatod és ütemezheted a takarítást, valamint több térképet is menthetsz az otthonod különböző részeiről.

  • Két forgó törlő és lézeres érzékelők: Az alacsony kialakítású készülék két forgó törlővel és lézeres érzékelőkkel rendelkezik, amelyek a szőnyegeket is felismerik, így a takarítás minden részletére odafigyel.

  • Virtuális falak és ütemezett takarítás: Állíts be virtuális falakat az alkalmazásban, hogy a robot csak azokon a területeken takarítson, ahol szeretnéd. Ütemezd be a takarítást, hogy mindig tiszta otthonban érj haza.

  • 3 Literes önürítős dokkoló és UV-fényes fertőtlenítés: Az Ultenic TS1 nagy kapacitású önürítős dokkolóval rendelkezik, így egy hétig se kell foglalkoznod a porszák kiürítésével. Emellett UV-fényes fertőtlenítő funkciója is hozzájárul az egészséges környezet kialakításához.

Rendeld meg most!

Az Ultenic TS1 most cseh raktárból rendelhető meg a Banggood webáruházban. Használd a BG2922f7 kuponkódot, és szerezd be ezt az innovatív takarítórobotot ~75 000 forintért.

 

 

Ultenic TS1 2 az 1-ben robotporszívó: 2 fejes felmosással és önürítős dokkolóval

 

 

 

Más terméket néztél ki? És szeretnél lefaragni az árából?

Akkor irány a Facebook csoportunk, írj egy bejegyzést!

Szinte mindenhez tudunk szerezni!

Minden ami Aliexpress és Banggood csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr3018306435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása