Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

Proscenic P11 Smart vezeték nélküli porszívó - Bomba áron!

2024. január 09. - Rendelj külföldről Laci

Szeretnénk felhívni figyelmedet a Proscenic P11 Smart vezeték nélküli porszívóra! Korábban már bemutattuk, most azonban ismét elhozzuk neked! Mivel ismét kihagyhatatlan áron érhető el.

proscenic_p11_animal.png

Teljesítmény és funkciók

  • A P11 Smart nem csak megfelel az elvárásoknak, de túlszárnyalja azokat is. A 30 KPa erős szívóerő és 450 W teljesítmény biztosítja, hogy a legmakacsabb szennyeződéseket is könnyedén eltávolítsa a különböző felületekről. A 650 ml-es portartály és a 4 szintű szűrési rendszer gondoskodik a hatékony szennyeződésfelszívásról, miközben a LED érintőképernyő intuitív és egyszerű vezérlést biztosít.

Akkumulátor és kényelem

  • Az akkumulátor-üzemidő fontos tényező egy vezeték nélküli porszívó esetében. A P11 Smart ezen a területen sem okoz csalódást, hiszen 60 percig tartó üzemidővel bír. Az 2200 mAh kapacitású akkumulátor és a gyors, mindössze 2-3 órás töltési idő lehetővé teszi, hogy kevesebb időt töltsek a töltőnél és többet a takarítással.

Könnyedség és rugalmasság

  • A 2,7 kg-os súlyával könnyű manőverezni vele, így a takarítás nem lesz megterhelő feladat. Ráadásul telefonos alkalmazáson keresztül is beállíthatod.

Különleges ajánlat

  • A Proscenic P11 Smart most rendkívül kedvező áron rendelhető cseh raktárból. Kuponkóddal mindössze 36 610 forintért szerezheted be. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget!

 

Proscenic P11 Smart vezeték nélküli porszívó - Bomba áron!

🔖Kupon: BG4481a1 

 

 

Más terméket néztél ki? És szeretnél lefaragni az árából?

Akkor irány a Facebook csoportunk, írj egy bejegyzést!

Szinte mindenhez tudunk szerezni!

Minden ami Aliexpress és Banggood csoport

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr218299071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása