Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

Készülj fel a bulikra az AirAux AA-DH1 Bluetooth hangszóróval

2023. március 17. - Rendelj külföldről Laci

Az AirAux AA-DH1 Bluetooth hangszóró egy kiváló választás azoknak, akik szeretnének igazi partihangulatot teremteni otthonukban, vagy akár a szabadban. A termék nagy teljesítménnyel és tiszta hangzással rendelkezik, így biztosan a vendégek kedvence lesz. Az 50 wattos hangszórók és a passzív radiátorok erős basszust és kiegyensúlyozott hangzást biztosítanak, míg az RGB LED világítás hangulatos atmoszférát teremt.

kepernyokep_2023-03-16_205613.gif

Az AirAux AA-DH1 könnyen hordozható, és könnyen kezelhető. A két aktív hangszóró és a passzív radiátorok kiváló minőségű hangot biztosítanak, így akár szabadban is szórakoztató eszközként használható. A Bluetooth 5.2-es technológia biztosítja a stabil kapcsolatot a készülékek között, így zavartalanul élvezhetjük a zenét.

kepernyokep_2023-03-16_210004.gif

Az AA-DH1 a hátoldalán található portokkal is rendelkezik, beleértve az AUX bemenetet, az USB-t, az SD kártyaolvasót és a Type-C töltőcsatlakozót. A tetején a szokásos kezelőfelület mellett gombokat találunk, amelyekkel beállíthatjuk a fényeket és a basszust. Az 4500 mAh-s akkumulátor körülbelül 10 órán át tartó folyamatos használatot tesz lehetővé.

kepernyokep_2023-03-16_205825.gif

Az AirAux AA-DH1 a Banggoodon rendelhető meg a BG8dac74 kuponkód segítségével, mindössze 20 500 Ft-ért a csehországi raktárból. Ez az ár már magában foglalja az 1 dolláros szállítási költséget is, így semmilyen plusz költség nem merül fel.

 

AirAux AA-DH1 Bluetooth hangszóró

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr7518073546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása