Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

Haylou GST Okosóra - Minőségi aktivitásmérő 10 000Ft alatt

2023. április 14. - Rendelj külföldről Laci

Haylou okosórái az aktivitásmérők piacán remek választásnak számítanak, mivel jó minőségű anyagokból készülnek, kedvező áron kaphatók és megbízhatók. A Haylou GST egy ilyen termék, amelyet mindennapi értesítések olvasására, hobbi sportolásra és más kisebb feladatokra használhatunk. Bár nem rendelkezik GPS-sel, azonban méri a pulzust, a véroxigén szintet és az időt, valamint több sportmódot is támogat.

9.jpg

Az értesítések megjelenítése kulcsfontosságú, hogy ne kelljen folyamatosan elővenni a telefonunkat minden egyes értesítésnél. Az óra 1,69 hüvelykes, 240x280 pixel felbontású kijelzője tökéletesen megjeleníti az értesítéseket, így könnyen elolvashatók az óra számlapján.

kepernyokep_2023-04-14_211704.gif

 Az óra emellett megjeleníti a bejövő hívásokat, és lehetőséget nyújt azok elutasítására is. Zenéket is lehet vezérelni vele, időjárási előrejelzést követni, stoppert és riasztást használni, valamint az alvásunkat is figyeli és statisztikákat készít róla. Az 520 mAh kapacitású akkumulátor akár 7 napos üzemidőt biztosít aktív használat mellett, így heti egyszeri töltéssel is kitart. Az IP68-as vízállósági minősítés pedig védi az órát az esőtől és a kézmosástól.

kepernyokep_2023-04-14_211454.gif

A Haylou GST most rendkívül kedvező áron, mindössze 9500 forintért megvásárolható az Aliexpressen, áfával és ingyenes szállítással. Itthon akár több mint a kétszeresét is elkérhetik érte.

 

Haylou GST Okosóra - Minőségi aktivitásmérő

10 000Ft alatt

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr4318102734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása