Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

BlitzWolf új kütyüje: BW-HW1 - okosóra és bluetooth fülhallgató egyben

2024. január 30. - Rendelj külföldről Laci

A BlitzWolf legújabb készüléke, a BW-HW1 okosóra, forradalmi kényelmet és funkcionalitást kínál. Az óra felnyitása után előkerülő beépített Bluetooth fülhallgatóval mostantól zökkenőmentesen élvezheted a zenét vagy kezelheted a hívásaidat, anélkül, hogy a telefonodhoz kellene nyúlnod.

590102a2-9142-4c3f-bb89-0c8ec5366cc7_jpg.jpg

Az 1,53 hüvelykes TFT kijelző érintős vezérléssel rendelkezik, biztosítva ezzel a gyors és egyszerű navigációt. A Bluetooth 5.0 technológia lehetővé teszi a párosítást a telefonoddal, így az okosóra minden értesítést közvetlenül megjelenít, beleértve a közösségi médiát és az egészségügyi adatokat.

a46bb095-11bf-470c-a83c-3e01e4626d81_jpg_1.jpg

Az egészségfigyelés terén sem hagy kivetnivalót maga után. A BW-HW1 pulzusszámot, véroxigénszintet és vérnyomást mér, valamint számos sportmódot támogat, beleértve a távolság, sebesség és kalóriafelhasználás követését is.

A Lookfit alkalmazás segítségével könnyedén testre szabhatod az óra beállításait és nyomon követheted az egészségeddel kapcsolatos adatokat. Az óra akkumulátora 300 mAh-s, és a mellékelt mágneses töltőkábel segítségével egyszerűen tölthető.

A BlitzWolf BW-HW1 nem csak okosóra, hanem egyben vezeték nélküli fülhallgató is. Az óra akkumulátorával a fülhallgatót kétszer is feltöltheted, így hosszú órákon keresztül élvezheted a zenét.

Rendeld meg most  a BlitzWolf BW-HW1 okosórát a Banggoodról, mindössze 15 500 Ft-ért elővételben, később egyre drágább lesz!

 

 

BlizWolf új kütyüje: BW-HW1 - okosóra és bluetooth fülhallgató egyben

 

 

Más terméket néztél ki? És szeretnél lefaragni az árából?

Akkor irány a Facebook csoportunk, írj egy bejegyzést!

Szinte mindenhez tudunk szerezni!

Minden ami Aliexpress és Banggood csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr9218314703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása