Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

BLITZWOLF® BW-V2 hordozható projektor - Élvezd a házimozi élményét az otthonodban!

2023. április 17. - Rendelj külföldről Laci

Szeretnéd otthonodban átélni a házimozizás élményèt, de nem szeretnél drága TV-kre költeni? Akkor a BLITZWOLF® BW-V2 hordozható projektor tökéletes választás számodra! Ez a kiváló minőségű projektor saját operációs rendszerrel rendelkezik.

blitzwolf-bw-v2-androidos-hordozhato-projektor-w01.jpg

A BLITZWOLF® projektorja Android 9.0 operációs rendszert futtat, amelyen keresztül, az internetről lejátszhatod kedvenc filmjeidet vagy Netflix sorozataidat. Tehát nincs szükség semmilyen más eszközre, mint például telefonra vagy laptopra, hogy élvezhesd a mozizást. Egyszerűen csatlakozz a wifi-hálózathoz, válaszd ki a kívánt tartalmat az Android rendszeren keresztül, és már kezdődhet is a mozis élmény az otthonodban!

blitzwolf-bw-v2-androidos-hordozhato-projektor-w06_1.jpg

A 200 ANSI Lumen fényerő és a 1920x1080 felbontás pedig lenyűgöző képminőséget biztosítanak, így a filmek és a sorozatok életre kelnek a nagy kivetítési méretnél (84-150 inch) is. A projektor beépített 5W*2-es mélynyomó hangszórókkal rendelkezik, amelyek térhatású hanghatást biztosítanak, így valósághű hangzást élvezhetsz az otthoni mozizásnál.

blitzwolf-bw-v2-androidos-hordozhato-projektor-w02.jpg

A projektor rendelkezik automatikus vízszintes trapézkorrekcióval, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen másodperc alatt automatikusan beállítsd, így könnyen elkerülheted a torzított képeket.

blitzwolf-bw-v2-androidos-hordozhato-projektor-w05.jpg

A könnyen hordozható méretének (190 x 130 x 140 mm) és súlyának (1600g) köszönhetően bárhova könnyedén magaddal viheted, legyen az otthon, a barátoknál vagy az utazás során. A hangvezérlés és a távirányító pedig kényelmes irányítást tesz lehetővé.

blitzwolf-bw-v2-androidos-hordozhato-projektor-w07.jpg

Ne hagyj ki ezt a szuper ajánlatot! Szerezd be most a BLITZWOLF® BW-V2 projektorját nagyon jó áron a Banggoodról. A kuponunk BGee8a88 felhasználásával 48 500Ft-ért tudod megrendelni szállítással együtt, Cseh raktárból.

 

 

BLITZWOLF® BW-V2 hordozható projektor - Élvezd a házimozi élményét az otthonodban!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr5018104704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása