Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

Proscenic P11 vezeték nélküli porszívó: Porszívás és feltörlés egyszerre

2023. augusztus 31. - Rendelj külföldről Laci

Ha egy hatékony és praktikus porszívót keresel, amely könnyedén megbirkózik a mindennapi kihívásokkal, ne keress tovább! Bemutatjuk neked a Proscenic P11-et, a vezeték nélküli porszívót, ami a modern technológia és tervezés tökéletes egyensúlyát kínálja.

b6008d5c-bec0-4bfe-b605-3f530e7105f3_jpg.jpg

Szívóerő:

A Proscenic P11 25 kPa szívóerővel operál, ami a lenyűgöző 130000 rpm-es szénkefe nélküli motorjának köszönhető. Ez a kivételes szívóerő lehetővé teszi, hogy a legmakacsabb szennyeződéseket is könnyedén eltávolítsd. Akár apró porszemekről vagy háziállatok által hátrahagyott szőrökről legyen szó, a P11 mindig készen áll a feladatra.

Intelligens szívóerő-szabályozás:

A porszívó további intelligens funkcióval is rendelkezik. Az automata szőnyeg-érzékelő segítségével a P11 automatikusan növeli a szívóteljesítményt, amikor szőnyegre lépsz, majd visszavált alacsonyabb fokozatra, amikor kemény padlón haladsz. Ezáltal energia- és hatékonysági szempontból is kiemelkedő teljesítményt érhetsz el.

Tisztítás nedvesen és szárazon:

A P11 nem csak száraz szennyeződések esetén brillírozik, hanem nedves tisztításra is tökéletes. A mellékelt MOP tartozék segítségével könnyedén átválthatsz nedves tisztításra, így padlóid mindig ragyogóak és frissek lesznek.

Minden felületre megfelelő tartozékok:

A Proscenic nem csak a hatékonyságban gondolkodott, hanem a sokoldalúságban is. A porszívóhoz számos kiegészítő tartozik, amelyek segítségével könnyedén megtisztíthatod a különféle felületeket. Legyen szó nehezen elérhető zugokról, magas polcokról vagy éppen kényes bútorokról, a P11 minden helyzetben beválik.

Magas hatékonyságú szűrés:

A Proscenic P11 rendelkezik egy 4-szintű szűrőrendszerrel, amely akár 99,99%-ban is képes elkapni a mikroszkopikus részecskéket. Ez különösen fontos azoknak, akik allergiások vagy érzékenyek a porra és pollenekre.

Hosszú üzemidő:

A beépített 2500 mAh kapacitású akkumulátor akár 50 perc működési időt is biztosít egyetlen töltéssel, így hosszabb takarítás során sem kell aggódnod az akkumulátor lemerülése miatt.

A Proscenic P11 a cseh raktárból rendelhető meg a Banggoodról,  most különleges kedvezménnyel! Használd a BG356dd8 kuponkódot a vásárlás során, és már ~51 800 forintért hozzájuthatsz ehhez a kivételes porszívóhoz.

 

Proscenic P11 vezeték nélküli porszívó: Porszívás és feltörlés egyszerre

 

 

Más terméket néztél ki? És szeretnél lefaragni az árából?

Akkor irány a Facebook csoportunk, és írj egy bejegyzést!

Szinte mindenhez tudunk kupont!

Minden ami Aliexpress és Banggood csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr4718204247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása