Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

IIIF150 B2 Ultra: A Vízálló, Strapabíró Telefon NFC-vel és Extra Hátlapi Kijelzővel

2023. szeptember 15. - Rendelj külföldről Laci

A Banggood webáruház kínálatában is bemutatkozott az IIIF150 B2 Ultra, amely minden szempontból figyelemre méltó: strapabíróság, vízállóság, és rengeteg kiemelkedő funkció. Ha egy megbízható, kiváló kamerákkal felszerelt, és erős hardverrel rendelkező telefont keresel, akkor ez a telefon kiváló választás lehet.

357ef746-bacb-40fe-84ea-93168a4fd1f6_jpg.jpg

Minden, amit elvárhatsz

Az IIIF150 B2 Ultra telefon rengeteg exkluzív tulajdonsággal rendelkezik. Az 200MP-es kamera kiváló fényképezési és videózási lehetőséget kínál, legyen szó nappalról vagy éjszakai felvételekről. Az éjjellátó kamera további plusz lehetőségeket nyújt sötét körülmények között is. A telefonban 12GB RAM és 256GB UFS 2.2 tárhely található, amely bővíthető akár 1TB kapacitású memóriakártyával.

Strapabíróság és vízállóság

Az IIIF150 B2 Ultra nem csak erős belsővel, hanem masszív külsővel is rendelkezik. Az extra hátlapi kijelző például praktikus funkciókat kínál, mint az óra vagy értesítések megjelenítése. A telefon mérete 81.8mm x 176.4mm x 19.9mm, és a nagy kapacitású akkumulátornak (15000mAh) és a strapabírónak köszönhetően 465 grammot nyom. A kijelző 6.8 hüvelykes, 1080 x 2460 pixel felbontással és 120Hz-es képfrissítéssel rendelkezik, ami sima és gyors élményt nyújt.

Kiemelkedő kamera rendszer

A telefon hátlapi kamera rendszere lenyűgöző: egy 200MP-es fő kamera és egy 64MP-es éjjellátó kamera áll rendelkezésre. Az előlapi kamera 32MP-es, így minden fotó és selfie kiemelkedő minőségű lesz.

Erős teljesítmény és hosszú akkumulátor-élettartam

Az IIIF150 B2 Ultra teljesítményét a MediaTek Helio G99 processzor biztosítja, így gyors és megbízható. Az akkumulátor kapacitása hatalmas, 15000mAh, és 65W-os gyorstöltést kínál, így soha nem kell aggódnod az alacsony töltöttség miatt.

Extra hátlapi kijelző

Az IIIF150 B2 Ultra különlegessége az extra hátlapi kijelző, amelyen megjelenhet például az óra, de értesítések és további információk is. Ez az extra kijelző tovább növeli a telefon funkcionalitását és praktikus használatát.

Teljeskörű funkciók és magyar nyelv

A telefon Global, nemzetközi változat, így magyar nyelvvel, Google Play-vel és B20 kompatibilitással rendelkezik. Az Android 13 operációs rendszer biztosítja a legújabb funkciókat és biztonságot.

NFC funkcióval is rendelkezik

Az IIIF150 B2 Ultra továbbá NFC funkcióval is ellátott, így egyszerűen használhatod a mobilfizetést és más NFC-alapú funkciókat.

Kiváló ár-érték arány

Az IIIF150 B2 Ultra most mindössze 96 000 Ft-ért vásárolható meg, ami már tartalmazza a vámot is.+ ( van egy kuponunk, amivel egy picit olcsóbb lesz.)  Kupon: BG7f91b6

 

 

IIIF150 B2 Ultra: A Vízálló, Strapabíró Telefon NFC-vel és Extra Hátlapi Kijelzővel

 

 

Más terméket néztél ki? És szeretnél lefaragni az árából?

Akkor irány a Facebook csoportunk, és írj egy bejegyzést!

Szinte mindenhez tudunk kupont!

Minden ami Aliexpress és Banggood csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr4718214779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása