Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

Kicsi, de erős: DOOGEE Smin strapatelefon, kettő kijelzővel

2023. november 17. - Rendelj külföldről Laci

Szenzációs hír a mobilrajongóknak! Itt a DOOGEE Smini, az ultrakompakt és vízálló telefon, amely magában rejti az erősebb hardver, a két kijelző és a strapabíró dizájn kifinomultságát! Ez a kis csoda most rendkívüli áron, mindössze ~79 000 forintért beszerezhető a Banggoodról.

67f73616-30d8-4e98-ac4c-bdaf43b604fe_jpg.jpg

Két kijelző, erősebb hardver

  • A DOOGEE Smini egy páratlan telefon, amelyet a strapabíró, mégis stílusos dizájn és az erőteljes hardver tesz még kívánatosabbá. A 4.5 hüvelykes főkijelzője mellett egy hátlapi kijelzővel is rendelkezik, ami különlegessé teszi a használatát.

Strapabíró és kompakt

  • Ez a telefon nem csak vízálló, de MIL-STD-810H, IP68 és IP69K tanúsítványokkal is rendelkezik, így még a magas nyomású víztömegnek is ellenáll. Kis mérete ellenére is rendkívül erős, mindössze 155 gramm súlyú és 133mm60mm13.5mm-es méreteivel egyedülállóan könnyű kezelhetőséget biztosít.

Erőteljes teljesítmény

  • A MediaTek Helio G99 nyolcmagos processzora és 8 GB RAM-ja biztosítja a kiváló teljesítményt. Emellett 256 GB belső tárhellyel rendelkezik, amely akár 2TB-ig bővíthető memóriakártyával.

Kiemelkedő kamera és szoftver

  • A DOOGEE Smini 50MP-es hátlapi és 8MP-es előlapi kamerával rendelkezik. A készülék Android 13-mal, és magyar nyelvvel működik.

Összegzés

  • Ez a telefon minden szempontból kiemelkedő: kiváló hardverrel, strapabíró és vízálló kialakítással, két kijelzővel, és mindemellett egy vonzó áron kapható. Használd fel az Banggoodon elérhető kuponkódot (BG8ac925) és szerezd be ezt a csodálatos készüléket mindössze 78 619 forintért! Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget!

 

Kicsi, de erős: DOOGEE Smin strapatelefon, kettő kijelzővel

 

 

Más terméket néztél ki? És szeretnél lefaragni az árából?

Akkor irány a Facebook csoportunk, és írj egy bejegyzést!

Szinte mindenhez tudunk kupont!

Minden ami Aliexpress és Banggood csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr1318260539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása