Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

Rekord olcsó ajánlat az Anycubic DLP 3D nyomtatóra a Banggoodon

2023. március 12. - Rendelj külföldről Laci

Az Anycubic DLP 3D nyomtató rendkívül kedvező áron elérhető most Banggoodon. Az Anycubic Photon Ultra nyomtató ára folyamatosan csökken, és most már nagyjából 72 000 forintért rendelhető meg. Ehhez jár még ajándékba 500 g műgyanta is, amelyet rögtön fel lehet használni a modellek készítéséhez.

kepernyokep_2023-03-12_195128.gif

Az Anycubic DLP nyomtató kicsi tárgyasztala miatt nem alkalmas nagyobb méretű modellek készítésére, de a technológiának köszönhetően nagyon szép eredményt tud összehozni, ami a szépséget helyezi előtérbe. Az Anycubic Photon Ultra halk működése és hosszú élettartama miatt is kiváló választás lehet. A nyomtató a digitális projektorral UV fényt vetít a nyomtatandó műgyantára, amely fokozatosan kiemeli a tálcát a gép. Az Anycubic Photon Ultra akár 102x57x165 milliméteres méretű tárgyak készítésére is alkalmas, a nyomtatás sebessége pedig maximum 60 milliméter/óra.

kepernyokep_2023-03-12_195413.gif

Az Anycubic Photon Ultra korábban jóval drágább volt, de most abszolút budget áron elérhető. A Banggood most fehér vagy sárga 500 grammos műgyantával ajándékozza meg a vásárlókat, amivel rögtön neki lehet állni a nyomtatásnak. A vásárlóknak csak a BG6afd3e kuponkódot kell bemásolniuk a pénztárnál az akciós árhoz. Ha valaki otthon 3D nyomtatásba szeretne kezdeni, és fontosabb számára a minőség, mint a méret, akkor az Anycubic Photon Ultra rendkívül jó választás lehet.

 

Anycubic DLP 3D nyomtató

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr4418070278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása