Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

TOPSHAK TS-WS1 Ágdaráló - Hatékony megoldás a kerti munkákhoz

2023. március 12. - Rendelj külföldről Laci

A TOPSHAK TS-WS1 elektromos ágdaráló egy nagy teljesítményű eszköz, amelynek segítségével hatékonyabbá teheted a kerti munkákat. A gép kiválóan alkalmas nagyobb ágak, cserjék és bokrok aprítására, valamint a metszési hulladék kezelésére. A gép nagy teljesítményű motorral és hatékony aprítási mechanizmussal rendelkezik, így gyorsan és hatékonyan darálja szét a növényi hulladékot.
kepernyokep_2023-03-12_202551.gif

A TS-WS1 ágdaráló kiválóan alkalmas a kerti hulladék kezelésére, segítségével hatékonyan eltávolíthatod a kertből a felesleges ágakat és növényi hulladékot. Az aprítógép nagy átmérőjű ágakat is képes darálni, így a vastagabb ágakat sem kell kézzel darabolnod. A gépnek köszönhetően a kerti munkáid gyorsabbá és hatékonyabbá válnak, és időt spórolhatsz a növényi hulladék eltávolításával kapcsolatos teendőkkel.

 

Az aprítógép nagy kapacitású gyűjtőtartállyal rendelkezik, amelyben könnyen és kényelmesen tárolhatod a darálás után keletkező növényi hulladékot. A 55 literes gyűjtőtartály könnyen üríthető, és a reteszelő kapcsoló segítségével biztonságosan rögzítheted. Az öntápláló spirálpengék garantálják a hatékony aprítást, és a biztonsági túlterhelés elleni védelemmel és a visszafordító funkcióval rendelkező gép biztonságosan használható.

kepernyokep_2023-03-12_202738.gif

A TOPSHAK TS-WS1 ágdaráló 2800 W teljesítményű motorral rendelkezik, amely képes a legnehezebb feladatok elvégzésére is. A gép minden szükséges szerszámmal együtt érkezik, így azonnal használatba veheted. Az ágdaráló jelenleg akciós áron kapható, és a BG07049e kuponkód használatával még kedvezőbb áron juthatsz hozzá.

kepernyokep_2023-03-12_202637.gif

Összességében a TOPSHAK TS-WS1 ágdaráló kiváló választás a kerti munkák hatékonyabbá tételéhez.

A gépet a BG07049e kuponkóddal az eredeti 109 ezer forintos ár helyett 44 700 forintért tudod megvásárolni:

 

TOPSHAK TS-WS1 ÁGDARÁLÓ

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr1518070308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása