Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

BlitzHome légtisztító - olcsó és hatékony

2023. március 14. - Rendelj külföldről Laci

Természetes és tiszta levegőt szeretnél otthonodban? Akkor az új BlitzHome BH-AP1C légtisztító a tökéletes választás számodra! Ez a készülék nem csak szép külsővel rendelkezik, hanem hatékonyan szűri a levegőt, hogy otthonod mindig tiszta és egészséges legyen.

blitzhome-bh-ap1c-w01_jpg.jpg

A BlitzHome BH-AP1C légtisztító kiváló választás az allergiások számára, akiknek problémát okoznak a pollenek és más allergén anyagok a levegőben. A készülék két lépésben tisztítja a levegőt: először a külső réteg megköti a nagyobb szennyeződéseket, majd a belső HEPA szűrő kiszűri a legkisebb porszemeket és allergéneket is. Ezzel a két lépéssel biztosítja, hogy a levegő tiszta és egészséges legyen, és így csökkenti az allergiás reakciók kialakulásának kockázatát.

blitzhome-bh-ap1c-w04.jpg

A készülék rendkívül egyszerűen használható és karbantartható. Az érintőgombok segítségével könnyedén szabályozhatod a teljesítményt és időzítheted a működését. Emellett a gyerekzár megakadályozza, hogy a kicsik véletlenül elállítsák a készüléket.

blitzhome-bh-ap1c-w05.jpg

Az 58W-os motor és a nagy hatékonyságú szűrő lehetővé teszi, hogy az BH-AP1C óránként akár 220 köbméter levegőt szűrjön, ami bőven elegendő egy 24 négyzetméteres szobában. A készülék ráadásul rendkívül kis helyet foglal, így könnyedén mozgatható a szobák közt.

blitzhome-bh-ap1c-w03.jpg

Most pedig a legjobb hír: a Banggood csehországi raktárából rendelve a készülék rendkívül kedvező áron, mindössze 14 900 forintért juthatsz hozzá, ha a BG589b2e kuponkódot használod! Ne habozz, vásárold meg most a BlitzHome BH-AP1C légtisztítót, hogy otthonod levegője mindig friss és tiszta legyen!

 

BlitzHome légtisztító - olcsó és hatékony

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr5218072072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása