Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

HiBREW H1A 3in1 kávéfőző - Nespresso, Nescafé Dolce Gusto , K-cup és kávédara

2023. április 16. - Rendelj külföldről Laci

A HiBREW H1A kávéfőző valóban egy különleges és sokoldalú gép, amelyet most a Banggoodtól kedvezményes áron szerezhetitek be. Ezzel a kávéfőzővel nem csak hagyományos módon főzhetitek az őrölt kávét, hanem használhatjátok a kedvenc Nespresso, Nescafé Dolce Gusto vagy K-cup kapszuláit is. Ezáltal könnyedén válthatok az ízek között, és mindig friss és finom kávét ihattok.

screenshot_12-1.png

Az egyik nagy előnye ennek a kávéfőzőnek a gyors és egyszerű a használhatóság. A bekapcsolást követően rövid idő alatt felmelegíti a vizet, majd egyetlen gombnyomással már is folyik a friss kávé. A kávéfőző tetején található két gomb pedig lehetővé teszi, hogy rövid vagy hosszú kávét készítsetek a saját ízlésetek szerint. Emellett a gép 19 baros nyomással préseli át a vizet a kapszulán vagy az őrleményen, hogy garantáltan az ízletes és gazdag kávét kapjátok.

kepernyokep_2023-04-16_152036.gif

A HiBREW H1A kávéfőző kompakt méretei miatt könnyedén elfér bármelyik konyhában vagy akár a nyaralónkban, kollégiumi szobánkban is. A 0,7 literes víztartály pedig elegendő mennyiségű vizet biztosít a főzéshez. 

kepernyokep_2023-04-16_152148.gif

Ráadásul most egy exkluzív ajánlatot kínál a Banggood, ahol a BG168e43 kuponkód használatával mindössze 31 200 Ft-ért rendelhetitek meg a kávéfőzőt a csehországi raktárból, ingyenes szállítással.

 

HiBREW H1A 3in1 kávéfőző - Nespresso, Nescafé Dolce Gusto , K-cup és kávédara

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr7118103732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása