Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

NordVPN: Biztonság az interneten, alacsonyabb árak online vásárlás esetén, földrajzi korlátozások megkerülése

2023. augusztus 20. - Rendelj külföldről Laci

A VPN, azaz Virtuális Privát Hálózat, egy olyan technológia, amely a világháló segítségével létrehoz egy biztonságos kapcsolatot különböző eszközök között. A VPN technológia arra szolgál, hogy az adatokat titkosítva küldje át az interneten keresztül. A felhasználó eszközén elhagyva, az adatok csak a VPN szerveren dekódolódnak, így illetéktelenek számára értelmezhetetlenek maradnak. A VPN szolgáltatásoknak számos haszna van, mind vállalkozások, mind pedig magánszemélyek számára.

nordvpn.pngA NordVPN egy vezető VPN-szolgáltató, mely 2012-ben alakult és bejegyzett vállalatként működik Panamában. Az említésre méltó magas szintű biztonsági és adatvédelmi funkcióival, valamint gyors és stabil kapcsolataival a felhasználók körében széleskörű ismertséget és elismerést szerzett.

nordvpn_cover.jpg

Az alábbiakban kiemelünk néhány kulcsfontosságú tulajdonságot és információt a NordVPN-ről:

30 napos pénzvisszafizetési garancia:

Bármelyik csomagot választod, van lehetőséged 30 napig tesztelni a szolgáltatást. Ha nem vagy elégedett, a kifizetett összeget visszatérítik.

Nagyszámú szerver:

A NordVPN több mint 5600 szerverrel rendelkezik 60 országban, így széleskörű földrajzi lefedettséget és jó kapcsolati sebességet biztosít.

Biztonsági funkciók:

A NordVPN kínál különféle biztonsági funkciókat, beleértve a 256 bites AES titkosítást, az OpenVPN és IKEv2/IPsec protokollokat, DNS-védőszivárgás védelmet és kettős VPN-t a dupla titkosításért.

Adatvédelem:

A cég Panamában bejegyzett, ahol nincs adatmegőrzési törvény. Az elkötelezett „no-log” politika révén nem rögzíti a felhasználók tevékenységét és nem oszt meg információt harmadik felekkel.

Kill Switch:

Az automatikus „kill switch” funkció azonnal megszakítja az internetkapcsolatot, ha a VPN-kapcsolat váratlanul megszakad, megelőzve az adatok kiszivárgását.

Földrajzi korlátozások megkerülése:

Bár a NordVPN hasznos a földrajzi korlátozások megkerülésére, egyes streaming szolgáltatók már azonosítják a VPN-t. Azonban a 30 napos pénzvisszafizetési garancia lehetővé teszi kipróbálását.

Alacsonyabb árak online vásárlás esetén: 

Időnként az árak változnak az országok között egy adott termék vagy szolgáltatás esetében. A VPN segítségével a felhasználók más régiókból vásárolhatnak, és talán kedvezőbb árakat találhatnak.

P2P támogatás:

A NordVPN támogatja a biztonságos P2P fájlmegosztást és torrentezést.

Több eszköz támogatása:

Egy előfizetéssel akár 6 eszközön is használható, és kompatibilis a legtöbb operációs rendszerrel, beleértve a Windows, macOS, Linux, Android és iOS rendszereket, valamint a böngészőkkel.

24/7 ügyfélszolgálat:

Az ügyfélszolgálat élő csevegésen, e-mailen és tudásbázison keresztül is elérhető, és segít megoldani a felmerülő problémákat.

Gyors sebesség:

A NordVPN által kínált szerverek gyors kapcsolati sebességet biztosítanak streaminghez, játékhoz és letöltésekhez.

Könnyű használat:

Az intuitív felület könnyen kezelhető a kezdők és haladó felhasználók számára egyaránt.

Cenzúra és tűzfalak megkerülése:

A NordVPN képes áttörni a szigorú internetes korlátozásokat és cenzúrát, lehetővé téve a felhasználók számára a szabad böngészést és blokkolt tartalmak elérését.

CyberSec funkció:

A CyberSec funkció védelmet nyújt a felhasználóknak a veszélyes weboldalak, hirdetések és kártékony szoftverek ellen.

 



Hátrányai:

 

Bár a NordVPN szolgáltatásait nem lehet magyar nyelven használni vagy az ügyfélszolgálatot elérni, de nem kell aggódnunk, az eszközeik használata egyszerű és átlátható, így komolyabb nyelvtudás nélkül is könnyen kezelhetőek.

A NordVPN nem tartozik a legolcsóbbak közé. Természetesen az is hozzájárul a NordVPN magasabb árához, hogy több éve sikeresen működik a piacon és széleskörű szerverhálózattal rendelkezik világszerte, és az is hogy a világ legjobb VPN szolgáltatói között szerepel, gyakran található meg a top 3-ban.

A NordVPN-nél nincs elérhető ingyenes próbaidőszak. Ugyanakkor a 30 napos pénzvisszafizetési garancia lehetőséget nyújt arra, hogy a szolgáltatást kipróbálva döntsd el, megfelel-e az elvárásaidnak. Ha nem vagy elégedett, a vásárlás után 30 napon belül visszakaphatod a pénzed.

 

NordVPN + NordPass – Jelszókezelő Szolgáltatás

 

A NordVPN VPN szolgáltatás mellé jár a NordPass jelszókezelő alkalmazás is.

A jelszókezelő funkció egy olyan alkalmazás vagy szolgáltatás, amelynek célja a felhasználó jelszavainak és bizalmas adatainak hatékony kezelése és tárolása. A fő szempont a biztonság növelése, valamint az online navigáció kényelmesebbé tétele. Ezek az eszközök lehetővé teszik a komplex és egyedi jelszavak használatát anélkül, hogy azokat meg kellene jegyezni vagy manuálisan be kellene írni. Ezen felül gyakran automatikusan kitöltik a jelszavakat a weboldalakon vagy alkalmazásokban, és lehetővé teszik jelszavak biztonságos megosztását más felhasználókkal. A jelszókezelők hozzájárulnak a digitális biztonság erősítéséhez és megkönnyítik az online életet.

A NordPass az összes fenti előnyt magában foglalja. Korlátlan számú jelszó tárolható benne, beleértve bankkártyaadatokat is. Ezenkívül elérhető mobilalkalmazás és böngészőbővítmény is, így bármely eszközön használható.

 

Válaszd a NordVPN-t:

 

Számtalan VPN szolgáltató található jelenleg a piacon. Azonban a NordVPN kiemelkedik, mint az egyik legismertebb és legnagyobb felhasználói bázissal rendelkező választás. Személyes tapasztalatom alapján rendkívül egyszerű használni, gyors működést biztosít és hosszú évek óta bizonyítja a szolgáltatás minőségét.

Elérhető havi, éves és kétéves előfizetés is.

 

Nyilvánvaló, hogy minél hosszabb időtartamra fizetsz elő, annál kedvezőbb árat kapsz havi szinten. Ráadásul az egy vagy két éves előfizetések esetén további 3 hónap díjmentes hozzáadódik!

Most pedig tekintsünk meg a csomagok jelenlegi árait:

Havi előfizetés esetén: 12,99 euró (+ÁFA)

1 éves előfizetés esetén, plusz 3 hónap ajándékkal: 4,59 euró (+ÁFA) – Ezt 68,85 euró (+ÁFA) összegben kell kifizetni.

2 éves előfizetés esetén, plusz 3 hónap ajándékkal: 3,99 euró (+ÁFA) – Ezt 107,73 euró (+ÁFA) összegben kell kifizetni.


voros-nyil.gif 

Próbáld ki a Nordvpn fantasztikus lehetőségeit!

 Ha nem vagy elégedett, a vásárlás után 30 napon belül visszakaphatod a pénzed.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr918195615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása