Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

Fantasztikus ár-érték arány: Zeblaze Ares 3 Pro okosóra most csak 12 718Ft-ért

2023. szeptember 08. - Rendelj külföldről Laci

Az új 2023-as Zeblaze Ares 3 Pro egy forradalmian olcsó, mégis magas teljesítményű okosóra, amely garantáltan magára vonzza a figyelmet. Ebben a cikkben feltérképezzük, hogy miért érdemes komolyan fontolóra venni ezt a kiváló okosórát.

c480a4da-ecdc-4f6a-af92-baf49cf5da37_jpg.jpg

AMOLED kijelzővel és HiFi hanghívással

  • Az Zeblaze Ares 3 Pro 1,43 hüvelykes Ultra HD AMOLED kijelzővel rendelkezik, amely éles és élénk képeket kínál. Az érintőképernyő intuitív és könnyen kezelhető, így a funkciók és alkalmazások böngészése gyerekjáték. Az AMOLED technológia miatt az akkumulátor is hosszabb üzemidőt biztosít, miközben a képernyő mindig tökéletesen látható marad.
  • Az okosóra nemcsak a kijelzőjével nyűgöz le, hanem a HiFi hanghívási funkciójával is. Mostantól kristálytiszta hangminőségben beszélhetsz barátaiddal és családoddal, akárhol is vagy.

Sportmódok és egészségügyi monitorozás

  • Több mint 100 különböző sportmódot kínál az óra, így minden edzésedet rögzítheted és nyomon követheted. A beépített 24 órás egészségügyi monitorral a testi állapotodat mindig ellenőrizheted. Az óra SpO2 mérést is végez, így az oxigénszintedet is figyelemmel kísérheted.

Vízálló és hosszú akkumulátor-élettartam

  • Az Ares 3 Pro IP68 vízállósági besorolással rendelkezik, így bátran használhatod esős napokon vagy edzés közben izzadságban. Az 500 mAh akkumulátor hihetetlenül hosszú üzemidőt kínál, akár 30 napig is, ha az energiatakarékos módot használod.

Kiváló ár-érték arány

  • Az Ares 3 Pro igazi álomvétel. A kínai raktárból rendelve most csak 12 718 forintba kerül a Banggoodon, de a BGRANVAZ3P kuponkóddal még további kedvezményekre is számíthatsz.
  • Ha egy modern és kiváló minőségű okosórát keresel, ami nem üríti ki a pénztárcádat, akkor a Zeblaze Ares 3 Pro az, amire vártál. 

 

 

Zeblaze Ares 3 Pro okosóra most csak 12 718Ft-ért

 

 

Más terméket néztél ki? És szeretnél lefaragni az árából?

Akkor irány a Facebook csoportunk, és írj egy bejegyzést!

Szinte mindenhez tudunk kupont!

Minden ami Aliexpress és Banggood csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr3918210149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása