Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

Xiaomi Mijia T100 Elektromos Fogkefe 6300 Ft-ért a Banggoodon!

2023. október 06. - Rendelj külföldről Laci

A Xiaomi nem csak okostelefonok és egyéb elektronikai eszközök terén brillírozik, hanem a fogkefegyártásban is jeleskedik. A Xiaomi Mijia T100 a gyártó egyik legnépszerűbb modellje, és bár ez a készülék belépőkategóriás, nem hagyja maga mögött a prémium minőséget. Ráadásul most, a Banggoodon, rendkívül kedvező áron szerezhető be.

2e39fb2a-5e50-417e-9cf5-c017bc821a4d_jpg.jpg

Hatékonyság és egyszerűség

  • A Xiaomi Mijia T100 az elektromos fogkefék világában új szintet hozott. Ez a kis készülék percenként akár 16500 rezgést is képes leadni, ami azt jelenti, hogy fogaitokat sokkal hatékonyabban tisztíthatjátok meg vele, mint a hagyományos fogkefékkel. Emellett a T100 mindössze 46 gramm súlyú, tehát könnyű és kényelmes a használata.

Különböző üzemmódok

  • A fogkefe két különböző üzemmódot kínál: a normál és a szenzitív üzemmódot. Ezek a módok lehetővé teszik számodra, hogy testreszabd az élményedet és az igényeidet. A normál üzemmód az erősebb tisztítást preferálóknak ajánlott, míg a szenzitív üzemmód segít a fogkefe használatának gyengédebbé tételében, különösen akkor, ha először használod elektromos fogkefét.

Intelligens tisztítás

  • A Xiaomi Mijia T100 egy okos időzítővel is rendelkezik. Amint bekapcsoljátok, 2 percig folyamatosan működik, majd fél percenként rövid ideig leáll, ezzel jelezve, hogy itt az ideje váltani a fogsor másik részére.

Tartósság és kényelem

  • Az Xiaomi Mijia T100 üzemideje teljesen megfelelő. Napi két használat mellett akár egy hónapot is kibír, az akkumulátorát USB kábel segítségével mindössze 4 óra alatt tudjátok teljesen feltölteni. Így nem kell folyamatosan aggódnotok az újratöltés miatt.

Vásárlás a Banggoodon

  • Ha megtetszett a Xiaomi Mijia T100 elektromos fogkefe, most remek lehetőségetek van arra, hogy megrendeljétek a Banggoodról, mindössze 6300 forintért. Ráadásul a szállítás is ingyenes.

 

 

Xiaomi Mijia T100 Elektromos Fogkefe 6300 Ft-ért a Banggoodon

 

 

Más terméket néztél ki? És szeretnél lefaragni az árából?

Akkor irány a Facebook csoportunk, és írj egy bejegyzést!

Szinte mindenhez tudunk kupont!

Minden ami Aliexpress és Banggood csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr9418228953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása