Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

BlitzWolf BW-PC1 töltő és elosztó egyben - Most nagyon jó áron

2023. április 22. - Rendelj külföldről Laci

A BlitzWolf BW-PC1 egy fantasztikus megoldás azoknak, akiknek több elektromos eszközre van szükségük, mint amennyi aljzatuk van. Ez a hálózati elosztó nem csak megbízható és kényelmes,  hanem rendkívül sokoldalú is.

blitzwolf-bw-pc1-eloszto-es-tolto-w01.jpg

Ez a hálózati elosztó nem csak 3 hálózati aljzattal rendelkezik, hanem három USB-porttal is, köztük egy USB-C PD porttal és két USB-A QC3.0 gyorstöltő porttal. Ez azt jelenti, hogy akár hat készüléket is egyszerre lehet tölteni, anélkül hogy az aljzatok túlterheltté válnának. Az USB-C PD port maximális teljesítménye 20 W, míg minden egyes USB-A QC3.0 port 18 W teljesítményt is biztosít.blitzwolf-bw-pc1-eloszto-es-tolto-w04.jpgAz elosztó kiváló minőségű anyagból készült, elegáns fekete színben kapható. Az EU csatlakozóval rendelkező elosztó kábele 1,5 méter hosszú, és 2500 W maximális kimeneti teljesítménnyel tervezték, így számos eszközhöz alkalmas.blitzwolf-bw-pc1-eloszto-es-tolto-w06.jpgAz elosztó könnyen használható és praktikus, így mindenki számára kötelező darab, aki kényelmes és megbízható töltési megoldást keres. Ha az ár is fontos szempont számodra, akkor jó hírünk van: most nagyon jó áron kapható a Banggoodról, Francia raktárból 8 668 forintért tudod megrendelni.

 

BlitzWolf BW-PC1 töltő és elosztó egyben

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr8118108338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása