Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

Készülj a nyárra - BlitzWolf® BW-MK010 UV szúnyogölő lámpa

2023. május 16. - Rendelj külföldről Laci

Távol tartsd a szúnyogokat és élvezd a nyugodt, zavartalan éjszakai pihenést a BlitzWolf® BW-MK010 20W UV szúnyogölő lámpával! Ez az innovatív készülék a legújabb technológiával és hatékony működéssel rendelkezik, hogy védelmet nyújtson a kellemetlen szúnyogcsípések ellen.

blitzwolf-bw-mk010-rovarirto.jpg

A BW-MK010 rendkívül hatékony a szúnyogok és más repülő rovarok ellen. Az ellenállhatatlanul vonzó UV fény vonzza a szúnyogokat a készülék felé, majd az ultravékony háló hatékonyan megöli a szúnyogokat, anélkül, hogy kellemetlen szagot vagy vegyszereket bocsátana ki.

blitzwolf-mk-010-rovarcsapda-w04.jpg

A BlitzWolf® BW-MK010 rendkívül könnyen használható. Egyszerűen csatlakoztasd a készüléket egy 220V-240V aljzathoz, és kapcsold be. A csendes működésnek köszönhetően nem zavarja az éjszakai pihenést, és könnyedén elhelyezhető a hálószobában, nappaliban vagy akár a teraszon.

2.jpg

Ha unod a szúnyogok zümmögését és az állandó vakarózást, ne habozz és szerezd be a BlitzWolf® szúnyogölő lámpát! Rendeld meg most kiváló áron a Banggoodról! Használd a BG589b2e kuponkódot és szerezd be mindössze 14 933 forintért, ingyenes szállítással!

 

BlitzWolf® BW-MK010 UV szúnyogölő lámpa

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr9418125424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása