Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

AirAux AA-UM15 TWS Bluetooth fülhallgató - 4000Ft-ért a Banggoodról

2023. július 19. - Rendelj külföldről Laci

Cikkünkben bemutatjuk az AirAux AA-UM15 TWS fülhallgatót, amely remek választás a zenehallgatáshoz és telefonáláshoz. Ez a fülhallgató rendkívül megfizethető áron kapható, mindössze 4000 forintért, ami rendkívül vonzó ajánlat. A BlitzWolf almárkája, a AirAux által tervezett és gyártott fülhallgató könnyű, vékony és praktikus, így kényelmesen hordozható a mindennapi életben.

blitzwolf-airaux-aa-um15-headset-w01.jpg

Az AA-UM15 Bluetooth 5.1 technológiával rendelkezik, így stabil kapcsolatot biztosít a lejátszó eszközünkkel. Qualcomm QCC3040 chipje aptX támogatással rendelkezik, ami kiváló hangminőséget és alacsony késleltetést eredményez. A fülhallgatóban négy mikrofon található, amelyek a telefonálás során tisztán rögzítik a beszédhangot, és aktívan kiszűrik a külső zajokat.

blitzwolf-airaux-aa-um15-headset-w03.jpg

A fülhallgatóban 30 mAh-s beépített akkumulátor található, amely akár 5 órás zenehallgatást tesz lehetővé egyetlen töltéssel. A töltőbölcsőben pedig egy nagyobb, tízszeres kapacitású akkumulátor van, amely gyorsan újratölthető a mellékelt Type-C kábellel.

blitzwolf-airaux-aa-um15-headset-w07.jpg

Használjátok a BG0bd8f7 kuponkódot, hogy 4000 forintért hozzájuthassatok az AirAux AA-UM15 TWS fülhallgatóhoz a Banggood oldalán. Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget, és tegyetek szert erre a szuper fülhallgatóra!

 

AirAux AA-UM15 TWS Bluetooth fülhallgató

 

 

Szoktál rendelni az Alixpressről vagy a Banggoodról?

Ha igen, akkor jó helyen jársz.

Csatlakozz Facebook Közösségünkhöz:

Minden ami Aliexpress és Banggood csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr2218173334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása