Rendelj külföldről - termékek, akciók, kuponok

AOCHUAN Smart XE Gimbal: Olcsó és hatékony stabilizálás

2023. szeptember 20. - Rendelj külföldről Laci

Az AOCHUAN Smart XE egy olyan stabilizátor, amely elsősorban a mindennapi felhasználók számára készült. Bár nem professzionális célokra tervezték, tökéletes választás lehet családi nyaralásokhoz, kirándulásokhoz vagy egyszerűen csak a mindennapi élet rögzítéséhez. A cikk során bemutatjuk ennek a stabilizátornak a jellemzőit, hogy te magad dönthesd el, megfelel-e az igényeidnek.

9feb997e-21ca-4eb2-96f8-538485955c58.jpg

Képstabilizáció a rázkódás ellen

  • Az AOCHUAN Smart XE egy háromtengelyű stabilizátor, amelynek célja, hogy sima és stabil felvételeket készíts, minimalizálva a rázkódást és a remegést. Bár nem professzionális videókészítőkhöz készült, tökéletesen megfelel a hétköznapi felhasználók számára, akik jó minőségű felvételeket szeretnének készíteni.

Egyszerű használat és sokoldalú funkciók

  • Az AOCHUAN Smart XE egyszerűen kezelhető. Egyszerűen csatlakoztasd az okostelefonodat a stabilizátorhoz, és már készen is állsz a felvételre. A markolaton található gombbal indíthatod a felvételt, és akár zoomolhatsz is a tekerőkapcsolóval.
  • Ezen kívül a stabilizátor könnyen hordozható, összecsukható és könnyű. Az aljára még egy tripod is csatlakoztatható, amit a gyártó mellékel a csomagban. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén állítsd be és rögzítsd a stabilizátort a megfelelő helyzetbe.
  • A gimbal lehetővé teszi az okostelefon elhelyezését mind álló, mind fekvő módban, és egyetlen kattintással váltani lehet a két orientáció között. Továbbá, különböző követési módok is rendelkezésre állnak, például arckövetés, emberkövetés vagy tárgykövetés.
  • Az AOCHUAN Smart XE számos egyéb szoftveres funkcióval is rendelkezik, amelyek segítenek jobb videóanyag készítésében.

Lenyűgöző üzemidő

  • Az AOCHUAN Smart XE egy 2600 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely akár 10 órán keresztül képes működni egyetlen feltöltéssel. Így hosszú időn keresztül élvezheted a gimbal előnyeit anélkül, hogy aggódnod kellene az akkumulátor gyors lemerülése miatt.

  • Az AOCHUAN Smart XE egy megfizethető alternatíva lehet a stabilizátorok világában. A Banggoodon rendkívül alacsony áron kapható, és a BGd9ea1b kuponkód használatával akár ~21 000 Ft-ért is hozzájuthatsz ingyenes szállítással. Bármilyen célra is használnád, ez a stabilizátor lehet a megfelelő választás az egyszerűbb és simább felvételek érdekében.

 

 

AOCHUAN Smart XE Gimbal: Olcsó és hatékony stabilizálás

 

 

Más terméket néztél ki? És szeretnél lefaragni az árából?

Akkor irány a Facebook csoportunk, és írj egy bejegyzést!

Szinte mindenhez tudunk kupont!

Minden ami Aliexpress és Banggood csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr2618218213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása